13. juuni 2005
Ainult tellijatele

Veresäästlikust meditsiinist

Kui mitmeid aastakümneid tegutsesid selle võrdlemisi uue meditsiinivaldkonna pioneerid väga paljudes erinevates maades omaette, siis tähtsündmusena otsustati 1996. aastal korraldada Pariisis esimene rahvusvaheline veresäästliku kirurgia sümpoosion.

Kui mitmeid aastakümneid tegutsesid selle võrdlemisi uuemeditsiinivaldkonna pioneerid väga paljudes erinevates maadesomaette- siis tähtsündmusena otsustati 1996. aastal korraldadaPariisis esimene rahvusvaheline veresäästliku kirurgia sümpoosion.Sümpoosioni eesmärgiks oli tutvustada laiemale avalikkusele verekaovähendamise meetodeid ja vereülekande alternatiive- jagada omakliinilisi kogemusi ning sellega kaasnevaid õiguslikke ja eetilisiküsimusi.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708