27. juuni 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Huvi terviseteemade vastu on väga kõrge

Eesti Haigekassa ja Tervise Arengu Instituudi korraldatud tervise edenduse konverentsil tõdeti- et südame-veresoonkonna haiguste ennetamisel tuleks rohkem ära kasutada meedia võimalusi.

Tartu ülikooli ajakirjanduse ja kommunikatsiooni osakonnadotsent Triin Vihalemm võttis oma ettekandes kokku kommunikatsioonieri vormid. Praeguse ajakirjanduse jagas ta kaheks: ajakirjandus jameediatoode. Viimase näiteks on lisaväljaanded- mis on kokku pandudpeamise eesmärgiga müüa reklaami.

Inimeste huvi terviseteemade suhtes on väga kõrge. Kui meediatjälgides huvitutakse kõigepealt kodukoha infost (78 protsenti)-siis terviseteema on 67 protsendiga teisel kohal. Huvi peegeldub kateemade valikus: ajakirjandus kajastab tervisega seotud teemasidtunduvalt sagedamini kui veel mõni aasta tagasi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708