27. juuni 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Koodikeskus avaneb juulis Ravimiameti veebiküljel

Valitsus otsustas pärast töö korras täpsustamist heaks kiita riikliku registri, Koodikeskuse asutamise ja registri pidamise põhimääruse kehtestamise. Määrus jõustub 1. juulil 2005.

Valitsus otsustas pärast töö korras täpsustamist heaks kiitariikliku registri- Koodikeskuse asutamise ja registri pidamisepõhimääruse kehtestamise- teatas valitsuse pressibüroo. Määrusjõustub 1. juulil 2005.

Registri pidamise eesmärk on võimaldada Eestis kasutatavateravimpreparaatide- ekstemporaalsete ravimite ning Eesti Haigekassapoolt kompenseeritavate meditsiiniseadmete ja eritoitude üheseltmõistetavat defineerimist kõigis Eesti tervishoiu infosüsteemidesning täpset teabevahetust ja arvepidamist nimetatudravimpreparaatide ja toodete üle. Registri põhiülesandeks onvõimaldada ravimite ja muude registrisse kantud toodete tuvastamistpakendi täpsusega igale pakendile omistatud ainulaadse koodi kaudu-selgitas valitsuse pressiteade.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099