27. juuni 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kutsenõukogu juuniotsused

Tervishoiu ja sotsiaaltöö kutsenõukogu otsustas 2. juuni koosolekul logopeedide- parameedikute ja ämmaemandate kutseomistamise küsimusi- teatas kutsenõukogu koordinaator Rutt Lumi.

Kutsenõukogu otsustas:<br /><br />* kinnitada logopeedide kutsekvalifikatsioonide tõendamise jaomistamise korra muudatused;<br /><br />* kinnitada noorem parameedik I ja parameedik II kutsestandarditeuustöötlused ja kanda kutseregistrisse;<br /><br />* kooskõlastada Eesti Ämmaemandate Ühingu kutsekomisjonitegevusstatuut;<br /><br />* kooskõlastada ämmaemandate kutsekvalifikatsioonide tõendamise jaomistamise kord;<br /><br />* kooskõlastada ämmaemandate kutseomistamise kulude eelarve;<br /><br />* anda Eesti Ämmaemandate Ühingule õigus ja väljastada tegevuslubaämmaemand III- IV- V kutsekvalifikatsioonide omistamiseks.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099