27. juuni 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Noorarstid lähevad hulgakesi välismaale

Arstiteaduskonna dekanaadi juhataja Tuuli Ruusi hinnangul pole ühelgi varasemal aastal olnud nii palju vastseid arstiteaduskonna lõpetajaid- kes on otsustanud siinse residentuuri asemel kohe Soome tööle minna.

Dekanaadi juhataja jutu järgi teevad soomlased viimasel ajaltudengite hulgas jõulist reklaami ja värbamistööd. “20 ja 25 vahelon neid tänavusi lõpetajaid- kes kohe välismaale- eeskätt Soometööle lähevad. Lisaks välistudengitele-” ütles Ruus. “Varem niimassilist minemist pole olnud.”

Tema sõnul aitab kindlasti kaasa- et paljud on õppimise ajaljuba Soomes töötanud ning seegi- et ees ootab palju tuttavaid Eestiarste.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099