15. august 2005
Ainult tellijatele

Hambaarstiüliõpilased harjutasid Harjumaal enese müümist

16. ja 17. juulil oli Harjumaal Salmistus Suurekivi hostelis Eesti Hambaarstiüliõpilaste Liidu (EHÜL) käesoleva suve tähtsaim sündmus - suvepäevad. Suvepäevad olid jätkuks pikaajaliste traditsioonidega EHÜLi kevadseminarile ning need oli suunatud nii tudengitele kui ka hambaarstidele.

Ettevõtmise sisuks oli lisaks meelelahutuslikule osale koolitusteemal “Enese müümine tööturul”. Koolituse käigus räägiti- kuidastööandjaga ühendust võtta- mida tööintervjuul tavaliselt küsitaksening kuidas selleks valmistuda- samuti sedagi- mis on edu aluseks.Teema osutus koguni nii kaasahaaravaks- et diskussioon jätkus pärast koolituse ametlikku osa. Eriti huvitav oli kuulata vanematetudengite kogemusi nii tööotsimise kui töötamise vallast.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708