15. august 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hambaarstiüliõpilased harjutasid Harjumaal enese müümist

16. ja 17. juulil oli Harjumaal Salmistus Suurekivi hostelis Eesti Hambaarstiüliõpilaste Liidu (EHÜL) käesoleva suve tähtsaim sündmus - suvepäevad. Suvepäevad olid jätkuks pikaajaliste traditsioonidega EHÜLi kevadseminarile ning need oli suunatud nii tudengitele kui ka hambaarstidele.

Ettevõtmise sisuks oli lisaks meelelahutuslikule osale koolitusteemal “Enese müümine tööturul”. Koolituse käigus räägiti- kuidastööandjaga ühendust võtta- mida tööintervjuul tavaliselt küsitaksening kuidas selleks valmistuda- samuti sedagi- mis on edu aluseks.Teema osutus koguni nii kaasahaaravaks- et diskussioon jätkus pärast koolituse ametlikku osa. Eriti huvitav oli kuulata vanematetudengite kogemusi nii tööotsimise kui töötamise vallast.

Lisaks koolitusele sai nautida fantastilist ilma Põhja-Eestikaunil liivarannal ja jahutada end merevees. Õhtu saabudes olisoovijatel võimalus mõnuleda saunalaval ja jagada suvemuljeid suurelõkke ääres.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099