15. august 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jõustusid uued hinnakokkulepped

Sotsiaalministeeriumi teatel jõustusid alates 1. augustist uued hinnakokkulepped ravimitele Driptane (oksübutüniin)- Sirdalud (tisanidiin)- Cromo-ratiopharm Nasenspray (kromoglütsiinhape)- Indomet-ratiopharm 50 (indometatsiin)- Morfin DAK (morfiin) ja MCP-ratiopharm 10 (metoklopramiid).

Ravimi Permax (pergoliid) puhul seni kehtinud hindadegakokkulepe muutus 1. augustil kehtetuks ning uus hinnakokkulepesätestab senisest erinevad hinnad.

Betaferoni (interferoon beeta) puhul pikenes aga 1. augustisthinnakokkuleppe kehtivusaeg ühe aasta võrra samadeltingimustel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099