15. august 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Merimetsa Hambakliinik pakub totaalset muutumist

Vastavatud Merimetsa Hambakliinik on Tallinnas Paldiski maanteele Meremeeste haigla kõrvale ehitatud uue hoone, Merimetsa Tervisekeskuse üks esimesi rentnikke.

Vastavatud Merimetsa Hambakliinik pakub kõiki moodsa hambaravivõimalusi- lisaks tavapärasele ravile ja proteesimisele kaimplantaate ja hambumuse korrigeerimist. Uus hambakliinik onTallinnas Paldiski maanteele Meremeeste haigla kõrvale ehitatud uuehoone- Merimetsa Tervisekeskuse üks esimesi rentnikke.

Kliiniku juhataja Timo Paberit on töötanud Nõmme kliinikus-Pärnus ja Haapsalus. 2002. aastal täiendas ta end Soomesimplantoloogia alal ning pärast seda töötas Eestis selle ala üheparima asjatundja Lauri Vahtra käe all. “Tema kõrval saininspiratsiooni hakata implantoloogiaga süvitsi tegelema-” ütlesPaberit.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708