15. august 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Põlva haigla talveaed sai ministri jalajälgi täis

Põlva haigla talveaed avati möödunud kolmapäeval sotsiaalministri Põlvamaa visiidi ajal.

Põlva haigla talveaed avati möödunud kolmapäevalsotsiaalministri Põlvamaa visiidi ajal. Hoonekorpuse keskel asunudtühimikule ehitati eelmisel aastal katus peale ning tänavu kevadelhaljastati see Räpina Aianduskooli õppejõu Reet Palusalueestvõtmisel Kesk-Euroopa taimestikuga- mis kannatab ka väheseidmiinuskraade- rääkis Põlva haigla juhatuse esimees Koit Jostov.

Reet Palusalu täiendas- et klassikaline talveaed oleks köetav-kuid Põlva haigla talveaeda ei köeta ja talvel pidavat seal olemakaheksa kraadi sooja. Seetõttu ei ole haljastuses kasutatudtroopilisi taimi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099