30. august 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PILK: Arstina poksiringis

Tuntud kõrva-nina-kurguarst Valdur Täll õppis teisel kursusel, kui poksitreener Erich Lukin ta sobiva näoplaani järgi välja valis.

Tuntud kõrva-nina-kurguarst Valdur Täll õppis teisel kursusel-kui poksitreener Erich Lukin ta sobiva näoplaani järgi väljavalis.

Poksiringis käib Täll senimaani- aga ainult juhul- kuiringikohtunik teda sinna kutsub: siis ronib arst nööride vahelthindama- kas võistleja saab matši jätkata. “Kui väga veritseb-võtame ta maha-” räägib Täll- kes on ligi tuhandel matšil Eestis jaSoomes poksijate tervist valvanud.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099