30. august 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TSITAATE

"Meie käive on üks miljard ja seal pole asja- mida saab osta alla 300 000 krooni. Olgu see siid- marli- vatt - kõik ületavad riigihankepiiri. Olgem ausad- me hangime ka tualettpaberi riigihankega.”Toomas Vilosius- Põhja-Eesti Regionaalhaigla juhatuse liige- selgitades- et haigla ei ole lihtsalt jõudnud kõigil seaduses ette nähtud juhtudel riigihanget korraldada (SL Õhtuleht- 26.07.2005)

 

<strong>"Ma soovin- et perearst ajaks selja sirgu ja ütleks- ettema on ka inimene. Suvel soovitan end välja puhata ja sügisel-peale puhkust- ei tohi lasta elul endale päheastuda.”<br /></strong>Anneli Kalle-<br />Tallinna perearst (Perearst- juuli 2005)

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099