30. august 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

UUS RAAMAT: Uuri ja kirjuta

Juulis ilmus kirjastuselt Medicina raamat “Uuri ja kirjuta”- mis on tõlge soomekeelsest raamatust “Tutki ja kirjoita” (autorid Sirkka Hirsjärvi- Pirkko Remes- Paula Sajavaara; Kustannusosakeyhtiö Tammi- 2004).

Raamat on valminud koostöös Tartu ning Tallinna ülikooliõppejõududega; tõlkijad Inger Kraav- Tiiu Kuurme- Ulve Kala-Meri-Liis Laherand- Viivi Maansoo ja Jüri Orn on raamatukohandanud. Keeletoimetaja on Ellen Uuspõld.

“See raamat on mõeldud teejuhiks eelkõige kõigile neilekirjutajatele- kes teevad uurimistööd kasvatus- jaühiskonnateaduste- sotsiaalteaduste ning meditsiini valdkonnas-”öeldakse teose tutvustuseks. Sihtgrupiks on lugejad- kelleõppetöösse kuulub esseede- harjutustööde jm sellesarnasteõppeülesannete tegemine või kes oma töös koostavad mitmesuguseidkirjalikke ülevaateid ja ettekandeid. Samuti võiks raamat abiksolla neile- kes vastutavad õpetamise eest koolituse erivaldkondades ja tasemetel ning uue uurijate põlvkonna kasvatamiseeest.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708