12. september 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Raamatukogust saab laenutada internetiski

Eesti meditsiiniraamatukogu tuletab arstidele ja õdedele meelde- et meditsiiniraamatukogu raamatud on nähtavad Eesti raamatukogude elektronkataloogis Ester. Leitavad on eelkõige uued raamatukokku saabunud raamatud.

Elektroonilise internetikataloogi Ester loomises osaleb 12raamatukogu. Neist kaheksa asub Tallinnas ja neli Tartus (vtjuuresolevat loetelu). Tartu ja Tallinna raamatukogude raamatudkajastuvad erinevates andmebaasides. Tallinna raamatukogudes- shEesti meditsiiniraamatukogus leiduvad raamatud on kättesaadavadinternetiaadressil <a href="http://ester.nlib.ee">http://ester.nlib.ee</a> ja Tarturaamatukogudes leiduvad raamatud aadressil <a href="http://ester.utlib.ee">http://ester.utlib.ee</a>.

Raamatuid saab otsida korraga kõigis Tallinna või Tarturaamatukogudes või eraldi raamatukogude kaupa. Otsida saab niiautori- pealkirja kui märksõna järgi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099