12. september 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Suveseminar käsitles beetablokaatoreid

12. augustil peeti Pärnumaal Lemmetsal järjekorras juba kümnes AstraZeneca korraldatud residentide seminar.

AstraZeneca Eesti esinduse avalike suhete spetsialisti JanikaNurmelaidi teatel keskenduvad alates 2001. aastast kaks kordaaastas toimuvad residentide kokkusaamised traditsiooniliselt mõneleaktuaalsele teemale meditsiinis. Seekordse suveseminari teemaks olikaasaegse meditsiini “Figaro” - ß-blokaator.

“Terve pika päeva kestnud seminaril käsitleti 30 osaleja eesß-blokaatorite erinevaid kasutusvõimalusi südame-veresoonkonnahaiguste ravis-” ütles Nurmelaid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099