26. september 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Gripp ja gripitaolised viirused korduvad jonnakalt

Aasta-aastalt korduvad jonnaka järjekindlusega ägedad ülemiste hingamisteede viirusnakkushaigused, sh gripp. Õnneks on gripijuhtude arv jäänud tublisti alla teistele, gripitaolistele hingamisteede viirusnakkushaigusjuhtudele.

Aasta-aastalt korduvad jonnaka järjekindlusega ägedad ülemistehingamisteede viirusnakkushaigused- millest üks on gripp. Õnneks onEestis gripijuhtude arv jäänud tublisti alla teistele-gripitaolistele hingamisteede viirusnakkushaigusjuhtudele.

<strong>Gripitaolised ägedad respiratoorsedviirusnakkused<br /></strong>2004. aastal registreeriti Eestis 226646 gripitaoliste ägedate respiratoorsete viirusnakkustehaigusjuhtu. Grippi registreeriti 1400 juhul.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099