26. september 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kooliõed planeerisid seminaril uut aastat

Mullu sügisel valminud koolitervishoiuteenuse tegevusjuhend keskendub õpilaste terviseedendusele nii individuaalse, rühmatöö kui keskkonna mõjutegurite kontrollimeetodite abil.

Möödunud aasta sügisel valmis Eesti Haigekassa tellimuselkoolitervishoiuteenuse tegevusjuhend. Antud juhend keskendubõpilaste terviseedendusele nii individuaalse- rühmatöö kuikeskkonna mõjutegurite kontrollimeetodite abil.

Augustikuu teisel nädalal kogunes 21 kooliõde üle EestiPärnumaale kolmepäevasele seminarile. Osavõtjaid oli ValgastHiiumaani ning kahjuks jäi suur hulk huvilisi veel varupingilekursuse kordumist ootama.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099