26. september 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Problemaatilise õlaliigese kursus

Eesti Artroskoopia ja Sporditraumatoloogia Seltsi ja Suomen Olkakirurginen Yhdistyse eestvõtmisel korraldati 9.–10. septembrini Pärnus hotelli Strand konverentsisaalis ning vastvalminud modernses Pärnu haiglas teaduslik-praktiline konverents “Õlaliigese artroskoopiakursus”.

Õlavalu on maailmas elanikkonna üks sagedasemaid vaevusi.Erinevate uuringute alusel on õlavaevustega ortopeedi poolepöörduvate patsientide arv sageduselt teisel kohal seljavaevustejärel ning see läheneb ühes aastas kogu Eesti rahva arvule.

Eesti Artroskoopia ja Sporditraumatoloogia Seltsi (EASTS) jaSuomen Olkakirurginen Yhdistyse eestvõtmisel korraldati 9.-10.septembrini Pärnus hotelli Strand konverentsisaalis ningvastvalminud modernses Pärnu haiglas teaduslik-praktilinekonverents “Õlaliigese artroskoopiakursus”. Sellest võttis osa 121ortopeedi- kirurgi ja taastusravi spetsialisti.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099