26. september 2005
Ainult tellijatele

Problemaatilise õlaliigese kursus

Eesti Artroskoopia ja Sporditraumatoloogia Seltsi ja Suomen Olkakirurginen Yhdistyse eestvõtmisel korraldati 9.–10. septembrini Pärnus hotelli Strand konverentsisaalis ning vastvalminud modernses Pärnu haiglas teaduslik-praktiline konverents “Õlaliigese artroskoopiakursus”.

Õlavalu on maailmas elanikkonna üks sagedasemaid vaevusi.Erinevate uuringute alusel on õlavaevustega ortopeedi poolepöörduvate patsientide arv sageduselt teisel kohal seljavaevustejärel ning see läheneb ühes aastas kogu Eesti rahva arvule.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708