10. oktoober 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EVE SOOBA:

Hoidke eest – meie perearstid juba ennetavad!

<strong>Hoidke eest - meie perearstid jubaennetavad!</strong>

Hiljuti kogunes “maa sool” - perearstid - Rakverre omasügiskonverentsile- kus läbivaks teemaks oli preventsioon. Ennetustvaagiti mitmelt tasandilt. Juttu oli ennetusest perearstivaatevinklist ning vastavatest uuringutest (Ruth Kalda- Tartuülikool)- esmatasandi tervishoiu arengusuundadest aastatel2006-2010 (Kaja Põlluste- Tartu ülikool) ning rahvusvahelisestedukast kogemusest Karjala projekti näol ning ennetuse taustast jasuundadest tänapäeval mujal maailmas (Pekka Puska- SoomeRahvatervise Instituudi peadirektor).

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099