10. oktoober 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Perearst jõuab üle kahe aasta Sinimäele tagasi

Ida-Virumaa Vaivara valla Sinimäe alevikus avatakse järgmisel aastal taas perearstipunkt, mis kaks aastat tagasi suleti nõuetele mittevastavuse tõttu.

Ida-Virumaa Vaivara valla Sinimäe alevikus avatakse järgmiselaastal taas perearstipunkt- mis kaks aastat tagasi suleti nõuetelemittevastavuse tõttu.

Vaivara vallavanem Veikko Luhalaid ütleb- et tema isiklikult eipea mõistlikuks kahekordse kortermaja ühes tiivas tegutsenudperearstipunkti üles ehitada- sest Sillamäe linn asub neljakilomeetri kaugusel- bussiühendus on hea ja vallavalitsusest saavadkohalikud elanikud telefoni teel tellida bussi perearsti võieriarsti juurde tasuta sõitmiseks. Idast ja läänest piiravad Eestiidapoolseimat valda Narva ja Kohtla-Järve.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099