10. oktoober 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PILK: Ühes paadis tervishoiuga

Agne Adamson ja Pille-Mai Helemäe ütlesid, et nende jaoks lõppes perearstide pidu südaöösel, kui Rakvere teater uksed sulges.

Agne Adamson ja Pille-Mai Helemäe ütlesid- et nende jaoks lõppesperearstide pidu südaöösel- kui Rakvere teater uksed sulges.

Ajakirja Perearst tegijatena aitasid Agne ja Pille-Maikorraldada perearstide sügiskonverentsi 30. septembril Rakveres.Nende jaoks oli kõige olulisem- et ettekanded ehk sõnum lavaltoleks huvitav ja jõuaks kuulajateni- võrdlesid nad oma varakevadelalanud ettevalmistustööd teatrimaailma lavataguse tööga.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099