10. oktoober 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ranbaxy toetab südame- ja depressioonihaigeid

Ravimifirma Ranbaxy- mis on Eesti meedikute seas tuntuks saanud tänu hüperkolesteroleemiaga patsiente toetavale programmile “Võti- mis avab uue tee”- on nüüd algatanud kaks uut toetusprogrammi.

Esimene neist kannab nime “Z-77” ning on mõeldud depressioonigapatsientide abistamiseks.

“Eestis on tuhandeid depressiooni diagnoosiga patsiente- kesrahapuuduse tõttu peavad kasutama tõsiseid kõrvaltoimeidpõhjustavaid vanema põlvkonna antidepressante või on sootuksravimata. Paljudele käib uuemate antidepressantide kasutamine ülejõu-” tõdes Ranbaxy Laboratories Ltd müügi- ja turundusjuht PeeterVillako. Seetõttu on firma otsustanud programmi “Z-77” ajalturustada oma tsitalopraami nimega Zyloram senisest soodsamalt.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708