24. oktoober 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haigla konverents - teadmiste ja taaskohtumiste rõõm

Tänavu toimub Ida-Tallinna keskhaigla sisekliinikus kolmas sisehaiguste konverents. Konverentsist on saamas igasügisene traditsioon ning sarnaselt eelmistele aastatele on üritusel osaleda soovijaid meeldivalt palju.

Tänavu toimub Ida-Tallinna keskhaigla sisekliinikus kolmassisehaiguste konverents. Konverentsist on saamas igasügisenetraditsioon. Sarnaselt eelmistele aastatele on üritusel osaledasoovijaid meeldivalt palju- mistõttu julgeme väita- et tervishoiugaseotud inimeste kalendris on meie üritusel kindel koht.

2005. aasta on Ida-Tallinna keskhaigla jaoks eriline jasündmusterohke- sest haigla tähistab 220. tegevusaastat. Sellistpikka arstiabi traditsiooni oleme otsustanud tähistada meiekliinikute konverentsidega. Sisekliiniku konverentsile kuulubselles reas üks olulisemaid rolle.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099