24. oktoober 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rootsi pakub stipendiumi

Eesti arstid saavad taotleda stipendiumi 2006. aasta septembriks, et täiendada end Lõuna-Rootsis, teatas tänavune stipendiaat perearst Tarmo Loogus.

Eesti arstid saavad taotleda stipendiumi 2006. aastaseptembriks- et täiendada end Lõuna-Rootsis- teatas tänavunestipendiaat perearst Tarmo Loogus.

Lõuna-Rootsi esmatasandi meditsiiniasutus Primärvården Skoneannab teada- et täisstipendiumile saavad kandideerida Eesti arstid-kes vastavad järgmistele tingimustele:<br />·  huvi esmatasandi meditsiini ja perearstinduse vastu-<br />· läbinud põhiõppe ja internatuuri Eestis-<br />· õpib peremeditsiini residentuuris-<br />· veel parem- kui on läbinud peremeditsiini residentuuriEestis-<br />· on alustanud rootsi keele õpinguid Eestis- keeleoskus poleoluline-<br />· suudab ennast väljendada vabalt inglise või saksa keeles.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099