7. november 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apteegid müüsid 740 miljoni krooni eest

Ravimiameti teatel küündis üldapteekide ja haiglaapteekide kogukäive tänavu teises kvartalis 740 miljoni kroonini, millest ligi neli viiendikku andsid ravimid.

Ravimiameti teatel küündis üldapteekide ja haiglaapteekidekogukäive tänavu teises kvartalis 740 miljoni kroonini- millestligi neli viiendikku andsid ravimid.

Tegutsevaid üldapteeke oli Eestis teises kvartalis 485 ningnende kogukäive oli 609 miljonit krooni- öeldakse Ravimiametiveebilehel. Ravimite käive moodustas apteekide kogukäibest 81protsenti ning muude kaupade käive 19 protsenti. Nimetatudperioodil töötas üldapteekides 773 proviisorit ja 567 farmatseuti.Üldapteekide kogukäive suurenes võrreldes 2004. aasta teisekvartaliga 8-6 protsenti.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099