7. november 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kardioloogide konverents õhutas arste uusi diagnoosivõimalusi rakendama

20.–22. oktoobrini peeti Vilniuses III Balti- ja Põhjamaade kardioloogide konverents, mille põhiteema oli hüpertensioon.

20.-22. oktoobrini peeti Vilniuses III Balti- ja Põhjamaadekardioloogide konverents- mille põhiteema oli hüpertensioon.

Konverentsile eelnes satelliitsümpoosion Tallinnas- kus osalesligi 400 Eesti arsti. Kohal viibis ka Euroopa ja kogu maailmahüpertensiooni <em>grand old man</em> professor Alberto Zanchetti-kelle ettekanne “Asymptomatic carotid atherosclerosis-antihypertensive and lipid-lowering treatments: Results of thePHYLLIS trial” tõlgiti sünkroonselt eesti keelde. Prof. MargusViigimaa rääkis teemal “Hüpertensiooni farmakoteraapia Eestis:ravijuhised ja igapäevane praktika”.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099