7. november 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Linnugripp ületab piire

Linnugripi viirus on suure muutlikkusvõimega ning suudab ületada liigibarjääre, kuid praegu pole paanikaks põhjust, nentis Tervisekaitseinspektsiooni epidemioloogianõunik Kuulo Kutsar rahvusraamatukogus peetud loengul.

Linnugripi viirus on suure muutlikkusvõimega ning suudab ületadaliigibarjääre- kuid praegu pole paanikaks põhjust- nentisTervisekaitseinspektsiooni epidemioloogianõunik Kuulo Kutsarrahvusraamatukogus peetud loengul.

Looduse Omnibuss korraldab Eesti Rahvusraamatukogus igalesmaspäeval ühe looduseteemalise loengu. Eelmisel nädalal rääkisornitoloog ja loodusfotograaf Ivar Ojaste lindude rändest ja näitasslaidiprogrammi- taustaks mängis kitarril Robert Jürjendal. KuuloKutsar selgitas viimasel ajal maailmas ka inimesi nakatanudlinnugripi viiruse võimalikke levikuteid ning vastasküsimustele.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099