7. november 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Patoloog Enn Jõeste pälvis tunnustuse elutöö eest

Põhja-Eesti regionaalhaigla aastakonverentsil andis juhatuse esimees Tõnis Allik haigla elutöö-Oscari üle enam kui nelikümmend aastat patoloogina töötanud Enn Jõestele.

Põhja-Eesti regionaalhaigla aastakonverentsil andis juhatuseesimees Tõnis Allik haigla elutöö-Oscari üle enam kui nelikümmendaastat patoloogina töötanud Enn Jõestele.

Kolmandat aastat välja antava auhinnaga käib kaasaspäevakangelase loeng. “Seda loengut tulevad kõik kuulama ja pärastseda tahaks endalt küsida: mida olen mina siin elus ära teinud- mison minu elutöö-” iseloomustas üks kolleegidest seda kirgastumisetunnet- mis tal tekkis ka eelmisel aastal südamekirurgToomas-Andres Sullingut ning üle-eelmisel aastal näo-lõualuukirurgSiiri-Mai Hansteini kuulates.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099