7. november 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Punast risti kaitseb seaduseelnõu

Valitsus tahab “Punase risti nimetuse ja embleemi seaduse” eelnõuga ühtlasi määrata karistused neile, kes kasutavad punase risti või punase poolkuu embleemi või nendega eksitavalt sarnast embleemi valesti.

Valitsus tahab “Punase risti nimetuse ja embleemi seaduse”eelnõuga ühtlasi määrata karistused neile- kes kasutavad punaseristi või punase poolkuu embleemi või nendega eksitavalt sarnastembleemi valesti.

Seaduseelnõu esitab valitsus eesmärgiga reguleerida punase ristinimetuse ja embleemi kasutamist. Näiteks tervishoiutöötajad võivadembleemi kasutada ainult relvakonflikti ja sõjaseisukorra ajal.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099