7. november 2005
Ainult tellijatele

Valitsus ei toetanud täiendavat ravimihüvitist

Valitsus otsustas mitte toetada Sotsiaaldemokraatliku erakonna poolt septembris algatatud eelnõu- millega soovitakse kuni 1000-kroonist ravimihüvitist isikutele- kellele on määratud riikliku pensionikindlustuse seaduse alusel töövõimetus- või vanaduspension- ning vähemalt 63-aastastele kindlustatud isikutele- teatas valitsuse pressibüroo 27. oktoobril.

Vanuse või pensionikindlustatuse alusel tehtavaid täiendavaidsoodustusi tuleks eelnõu algatajate veendumuse järgi maksta riigi--mitte ravikindlustuseelarvest- nagu võib lugeda “Ravikindlustuseseaduse täiendamise ja tulumaksuseaduse- sotsiaalmaksuseaduse ningsellest tulenevalt teiste seaduste muutmise seaduse muutmiseseaduse” (742 SE I) seletuskirjast. See samm jätaks haigekassale2006. aastal 67 miljonit krooni ravijärjekordade lühendamiseks.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708