7. november 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Valvetasu kiusas peomeeleolu

Sotsiaalminister Jaak Aab pidi möödunud reedel Viljandi haiglas korraldatud pidulikul koosolekul igasse külge selgitama, et üldhaiglate valvetasud ei kao 2006. aastal ning keegi ei pane üldhaiglaid kinni.

Sotsiaalminister Jaak Aab pidi möödunud reedel Viljandi haiglaskorraldatud pidulikul koosolekul igasse külge selgitama- etüldhaiglate valvetasud ei kao 2006. aastal ning keegi ei paneüldhaiglaid kinni.

Aabi sõnul võttis ajakirjanik abiminister Peeter Laasikusõnadest kinni ja nõnda sündinud 2. novembri Eesti Päevaleheartiklist “Idee: ööpäevast abi pakkugu vaid suurhaiglad” tekkiskisegadus.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099