21. november 2005
Ainult tellijatele

LÜHIUUDISEID:

Kaks kiirabibrigaadi vahetavad teenusepakkujat

Päästeteenistus andis teada kiirabiteenuse osutamise lõpetamisesoovist Läänemaal ja Pärnumaal alates järgmise aasta algusest-vabanevad kaks brigaadi võtavad koos teeninduspiirkondade jatöötajatega üle SA Läänemaa Haigla ja SA Pärnu Haigla- teatassotsiaalministeeriumi pressiesindaja.<br />Abiminister Peeter Laasiku sõnul valiti uued pakkujad lähtudespõhimõttest- et arstiabi kvaliteet ja kättesaadavus patsientideleparaneks. “Tervishoiuamet finantseerib mõlemat brigaadi võrdsetelalustel teiste samatüübiliste kiirabibrigaadidega-” lisasLaasik.<br />Läänemaa haigla brigaad asub kiirabiteenust osutama Haapsalu linnasning Vormsi- Ridala- Oru- Noarootsi- Nõva- Taebla- Risti- Kullamaaja Martna vallas. Läänemaa haigla juhatuse esimehe Tõnis Siiri jutujärgi on selline brigaadide korraldus asukohast lähtudes parim. “Mejuba tunneme seda piirkonda ja oleme ka enne päästeteenistusegakoostööd teinud- sellest tulenevalt on ühe brigaadi jätkamineLäänemaa haigla juures loogiline.”<br />Pärnu haigla hakkab teenust osutama Lihula- Hanila ja Martnavallas. Haigla juhatuse liikme Külvar Mandi sõnul tekib brigaadiliitumisega võimalus Pärnu piirkonna kiirabi ressursse pareminikasutada. “Lihula brigaadi liitumine parandab selle piirkonnapatsientidele arstiabi kättesaadavust ning neid on võimalik aidataka juhul- kui üks brigaad on suure koormuse tõttu hõivatud.”

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708