5. detsember 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hooldekodudesse õdede tagasitoomise mõte selgineb

Hooldusravi kuum teema integratsioon hooldekodudega ehk sotsiaalpoolega tekitab eriarvamusi.

Hooldusravi kuum teema integratsioon hooldekodudega ehksotsiaalpoolega tekitab eriarvamusi.

Hooldusravi ehk õendushooldus koosneb õendushooldusest jasotsiaalhooldusest- seega on koostöö ja integratsioon äärmiseltvajalikud. Paraku tekitab praegu integratsioonina pakutav teemitmeid küsimusi. Sel nädalal sotsiaalministeeriumis toimuvatelintersektoraalsetel nõupidamistel arutatakse läbi seisukohad japärast seda saab rääkida- mida täpselt kavandatakse.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708