5. detsember 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Infotelefoni 1220 meeskond püüab kasvuruumi leida

Neli kuud toiminud üleriigiline perearsti nõuandetelefon on saanud helistajatelt rahulolematuse kõrval kordi rohkem tunnustust uudse teenuse avamise eest, kinnitas nõuandetelefoni projektijuht Külli Friedemann.

Neli kuud toiminud üleriigiline perearsti nõuandetelefon onsaanud helistajatelt rahulolematuse kõrval kordi rohkem tunnustustuudse teenuse avamise eest- kinnitas nõuandetelefoniprojektijuht<br />Külli Friedemann.

Nõuandetelefonil 1220 läheb hästi: keskeltläbi 10 000 helistajatkuus- haigekassal pretensioone pole- raadios käib tutvustavreklaamikampaania (“Kui tervis läinud käest...”)- mis valmiskoostöös haigekassaga. Ainus asi- mis perearsti nõuandetelefoniteenuse osutajat- osaühingut Arstlik Perenõuandla sisemiselt segab-on Eesti Perearstide Seltsiga (EPS) koostöö takerdumine.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099