5. detsember 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Näo-lõualuukirurgid pidasid sünnipäeva

25. novembril tähistas Tartu ülikooli kliinikumi stomatoloogiakliiniku näo-lõualuukirurgia osakond oma 60. aastapäeva konverentsiga.

25. novembril tähistas Tartu ülikooli kliinikumistomatoloogiakliiniku näo-lõualuukirurgia osakond oma 60.aastapäeva konverentsiga.

Emeriitprofessorid Edvitar Leibur ja Maie Lõvi-Kalnin rääkisidkonverentsil osakonna ajaloost. Ettekande teemal“Alveolaarjätkelõhe kirurgiline ravi autoplastika teel” tegi IrinaRaudjärv (kaasautor Marianne Soots). Ettekande näopiirkonnatraumade retrospektiivsest analüüsist olid koostanud Liis Veede jaPeeter Müürsepp.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099