5. detsember 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PILK: Hingega Narvas

Neuroloog Pille Letjuka ja günekoloog Aleksandr Mišenkov pole kunagi tahtnud Narvast ära kolida ja mujale tööle minna. Võib-olla olen liiga laisk, et kolida, naerab Letjuka. Kolleeg ütleb tema kohta, et targad inimesed on igal pool ja igal ajal hinnas. Narva vajab häid arste.

Neuroloog Pille Letjuka ja günekoloog Aleksandr Mišenkov polekunagi tahtnud Narvast ära kolida ja mujale tööle minna.

Võib-olla olen liiga laisk- et kolida- naerab Letjuka. Kolleegütleb tema kohta- et targad inimesed on igal pool ja igal ajalhinnas. Narva vajab häid arste.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099