5. detsember 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tiina Mitt aitab suhkruhaigetel jalga säästa

PER-i diabeediõde Tiina Mitt on Eesti ainuke väljaõppinud diabeetilise jala ravi spetsialist. Diabeetilise jala hooldusest pidas ta ettekande ka hiljuti diabeediliidu korraldatud konverentsil. Kui konverents oli läbi, tuli Tiina Miti juurde noor naine ja hakkas teda tänama: tänu raviõe õigeaegsetele nõuannetele kümme aastat tagasi säilitas ta oma jala.

Põhja-Eesti regionaalhaigla diabeediõde Tiina Mitt on Eestiainuke väljaõppinud diabeetilise jala ravi spetsialist.

Diabeetilise jala hooldusest pidas ta ettekande ka hiljutidiabeediliidu korraldatud konverentsil. Kui konverents oli läbi jaosavõtjad suundusid kohvi jooma- tuli Tiina Miti juurde noor naineja hakkas teda tänama: tänu raviõe õigeaegsetele nõuannetele kümmeaastat tagasi säilitas ta oma jala.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099