19. detsember 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Digiretsept saab üha selgemaks

Digiretsepti tutvustavatel infopäevadel Eesti neljas eri regioonis – Pärnus, Tartus, Tallinnas ja Kohtla-Järvel – anti ülevaade projektist, räägiti retseptikeskuse funktsionaalsusest arsti ja apteekri töö spetsiifikast lähtuvalt ning tutvustati süsteemi tehnilist ülesehitust.

Digiretsepti tutvustavatel infopäevadel Eesti neljas eriregioonis - Pärnus- Tartus- Tallinnas ja Kohtla-Järvel - antiülevaade projektist- räägiti retseptikeskuse funktsionaalsusestarsti ja apteekri töö spetsiifikast lähtuvalt ning tutvustatisüsteemi tehnilist ülesehitust.

Infopäeva eesmärk oli sotsiaalministeeriumi terviseinfo jaanalüüsi osakonna juhataja Kaja Kuivjõe sõnutsi välja selgitadanõrgad kohad ja olulisemad ootused ning ärgitada asjaosalisi kaasamõtlema.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708