19. detsember 2005
Ainult tellijatele

Digiretsept saab üha selgemaks

Digiretsepti tutvustavatel infopäevadel Eesti neljas eri regioonis – Pärnus, Tartus, Tallinnas ja Kohtla-Järvel – anti ülevaade projektist, räägiti retseptikeskuse funktsionaalsusest arsti ja apteekri töö spetsiifikast lähtuvalt ning tutvustati süsteemi tehnilist ülesehitust.

Digiretsepti tutvustavatel infopäevadel Eesti neljas eriregioonis - Pärnus- Tartus- Tallinnas ja Kohtla-Järvel - antiülevaade projektist- räägiti retseptikeskuse funktsionaalsusestarsti ja apteekri töö spetsiifikast lähtuvalt ning tutvustatisüsteemi tehnilist ülesehitust.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708