19. detsember 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Endoteelikeskuses esimesed kaitsmised

14. detsembril kaitsesid Tartu ülikooli arstiteaduskonna nõukogu ees kaks arstiteaduskonna ja sihtasutuse TÜ Kliinikumi erinevate allüksuste baasil moodustatud endoteelikeskuse töötajat Jaak Kals ja Priit Kampus magistritöid biomeditsiinis.

14. detsembril kaitsesid Tartu ülikooli arstiteaduskonna nõukoguees kaks arstiteaduskonna ja sihtasutuse TÜ Kliinikumi erinevateallüksuste baasil moodustatud endoteelikeskuse töötajat Jaak Kalsja Priit Kampus magistritöid biomeditsiinis.

Jaak Kalsi töö “Endoteeli poolt vahendatud muutuste hindamineveresoonkonnas pulsilaine analüüsiga ateroskleroosiga patsientidel”juhendajateks olid professor Mihkel Zilmer ja dotsent AndresPulges.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099