19. detsember 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eraviisiline koduvisiit Viimsi Tervisesse: nii vestlus kui ravi

Viimsi SPA tohtrid on nohusele ajakirjanikule ette valmistanud sisutiheda programmi: kõigepealt ringkäik majas, siis vestlus asjaosalistega ja lõpuks näitlikud raviprotseduurid.

Viimsi SPA tohtrid on nohusele ja muidu põdurale ajakirjanikuleette valmistanud sisutiheda programmi: kõigepealt ringkäik majas-siis vestlus asjaosalistega ja lõpuks näitlikud raviprotseduurid.Kõigepealt töö- siis lõbu.

Taastusarst Maie Pärnaga majas ringi käies saan teada- et aastaskülastab Viimsi Tervist umbes 24 000 inimest. 80% klientidest onsoomlased. Ülejäänud 20 protsendi sisse mahuvad rootslased-norrakad ja eestlased. Viimaseid on vaid 1-2%. Rohkem kaasmaalasikasutavad teenustena valdavalt massaaži- jõusaali- ujulat ja saunuilma majutuseta. Harrastatakse ka aeroobikat ja muid kaasaegseidkeha vormishoidmise stiile- kusjuures treeneriteks on oma alaparimad.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099