16. jaanuar 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu teadlased napsasid uurimisraha Ameerikast

28 teadlast Balti riikidest, Kesk- ja Ida-Euroopast ning Venemaalt pälvisid mainekad Howard Hughesi Meditsiiniinstituudi teadusgrandid, väljavalitute hulgas on ka kaks Tartu ülikooli molekulaar- ja rakubioloogia instituudi teadlast.

28 teadlast Balti riikidest- Kesk- ja Ida-Euroopast ningVenemaalt pälvisid mainekad Howard Hughesi Meditsiiniinstituudi(Howard Hughes Medical Institute - HHMI) teadusgrandid- vahendasarst.ee HHMI uudist.

Väljavalitute hulgas on ka Tartu ülikooli molekulaar- jarakubioloogia instituudi (TÜMRI) teadlased- dotsent Maia Kivisaarja erakorraline professor Maris Laan.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099