30. jaanuar 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viljandi haigla polikliinikust viidi laua alt arvutikastid minema

Viljandi haiglas kümme aastat töötanud IT-spetsialist Olav Kauli korraldas aastapäevad tagasi olulise muudatuse haigla polikliiniku arvutivõrgus.

Viljandi haiglas kümme aastat töötanud IT-spetsialist Olav Kaulikorraldas aastapäevad tagasi olulise muudatuse haigla polikliinikuarvutivõrgus.

Polikliinikus toimib uudne arvutilahendus- kus laua all olnudarvutikasti asendab umbes A5 formaadis metallist karbike ehkterminal. Monitori- klaviatuuri- hiire ja printeriga varustatudterminal võimaldab arvutivõrgu kaudu kasutada Linuxi serverispaiknevat tarkvara. Arvutitöökohti on varasema 10 asemelpolikliinikus sestpeale 25.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099