13. veebruar 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arstid peaksid öövalves võimalusel tukastama

Noortel öövalvetes töötavatel arstidel tuleks valve ajal lubada lühikesi uinakuid teha, et tööga paremini hakkama saada, kordab BBC ajakirjas Lancet avaldatud üleskutset.

Noortel öövalvetes töötavatel arstidel tuleks valve ajal lubadalühikesi uinakuid teha- et tööga paremini hakkama saada- kordab BBCajakirjas Lancet avaldatud üleskutset.

Lanceti arvamusartiklile eelnes Royal College of Physicianssoovitus- et uinakutega oleks kasulik end vahetustega töö ajalvärskena hoida. Ka British Medical Association (BMA) on hiljutivõtnud sõna haiglajuhtide vastu- kes on töötajatele mõeldud voodija du?inurgaga puhkeruume sulgema hakanud. BMA teatel onpuhkeruumide sulgemise taga haiglate soov vähendada kulutusi pärastEuroopa Liidu tööajapiirangute jõustumist.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099