13. veebruar 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Õed magistriks

Tartu ülikooli arstiteaduskonna õendusteaduse osakond meelitab õdesid magistriõppesse.

2005. aastal lõpetas magistrantuuri kolm inimest: Kristi Toode-Siret Läänelaid ja Tatjana Oolo - kõik on sama osakonna õppejõud-2004. aastal ainult Tiina Freimann. 2006. aastal planeeribmagistritöö kaitsmist kaheksa inimest.

Alates 2001. aastast õpib TÜ õendusteaduse magristrantuurisstatsionaaris ja avatud ülikoolis kokku 42 üliõpilast. Riiklikustkoolitustellimusest tulenevalt saab seni spetsialiseerudaõenduspedagoogikale ja õendusjuhtimisele. Lõpetanud saavadterviseteaduste magistrikraadi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099