13. veebruar 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viljandi tervisekeskus sai seest valmis

Viljandi kesklinnas asuv tervisekeskus tähistas 6. veebruaril külaliste ja rentnikega maja siseremondi lõppu.

Viljandi kesklinnas asuv tervisekeskus tähistas 6. veebruarilkülaliste ja rentnikega maja siseremondi lõppu. AS ViljandiTervisekeskuse juhataja Marika Tirmaste sai tänusõnadest vastukaja-et kui tervisekeskusel läheb hästi- siis läheb kõigil hästi.

Ehitusfirma AS Pärlin juht Enno Pikkpõld tänas ehitusekspangalaenu võtnud tervisekeskust- kes andis ehitajatele tüki tööd.Pikkpõld ütles- et nad tulid remondieelarvega täpselt välja. Üksehituslikult keerukam koht oli ratastooli kaldtee. Kolmekorruselinehoone sai viimaks lifti- kuhu mahub ratastool koos saatjaga.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099