27. veebruar 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Andres Kork lõi perearstid kihama

Eesti Arstide Liidu president Andres Kork peab õigeks, et välismaale tööle mineva perearsti praksis tuleb hiljemalt kolme kuu möödudes anda üle arstile, kes nimistuga reaalselt töötab.

Eesti Arstide Liidu president Andres Kork peab õigeks- etvälismaale tööle mineva perearsti praksis tuleb hiljemalt kolme kuumöödudes anda üle arstile- kes nimistuga reaalselt töötab. Praeguon võimalik perearstil hoida Eestis praksist- mida teenindababiarst- ning ise välismaal töötada.

Andres Kork tõstatab küsimuse- miks peab välismaal töötavalEesti arstil olema eeliseid Eestis töötavate arstide ees. Onjuhtumeid- kus praksises töötav abiarst teeb kogu töö- aga kasumivõtab välja välismaal töötav perearst- kirjeldas Kork.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099