27. veebruar 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Regionaalhaigla pakub ööpäevaringset interventsionaalkardioloogilist abi

Jaanuari algusest avas PERi kardioloogiakeskus ööpäevaringse valveteenistuse, et teha ägeda müokardiinfarkti puhul haigetele vajadusel primaarset ja päästvat angioplastikat, mis varem oli haiglas kättesaadav vaid tööpäevadel õhtul kella kaheksani.

Jaanuari algusest avas Põhja-Eesti Regionaalhaiglakardioloogiakeskus ööpäevaringse valveteenistuse- et teha ägedamüokardiinfarkti puhul haigetele vajadusel primaarset ja päästvatangioplastikat- mis varem oli haiglas kättesaadav vaid tööpäevadelõhtul kella kaheksani.

Regionaalhaigla kardioloogiakeskuse juhataja Margus Viigimaaütles- et viimase aja uuringute põhjal peetakse ägedamüokardiinfarkti puhul tuntud ravimeetodist trombolüüsist paremaksmeetodiks koronaararteri laiendamist.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099