27. veebruar 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Täpsustus soodusravimite nimekirjas

MU viimasesse väljaandesse “Soodusravimid” on sattunud preparaatide Lescol ja Lescol XL (fluvastatiin) 75% soodustusega väljakirjutamise piirangutesse viga.

MU viimasesse väljaandesse “Soodusravimid” on sattunudpreparaatide Lescol ja Lescol XL (fluvastatiin) 75% soodustusegaväljakirjutamise piirangutesse viga. Õiged piirangud on:

*rev endokrinoloogil ja kardioloogil- väljakirjutamise õigusprimaarse hüperkolesteroleemia näidustusel- kui dieetravi järgseltei ole kolesterooli sisaldus veres vähenenud alla 7-8 mmol/l;müokardi infarkti või müokardi revaskulariseeriva protseduuri(koronaarangioplastika ja aortokoronaarne šunteerimine) järgselt-kui kolesterooli sisaldus veres on 5-5 mmol/l või suurem.Diagnoosikood E78*; I21*; I22*; I25.2*; Z45*; Z95*.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099