13. märts 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haigekassa juhtkonda kaitseb kindlustusleping

Haigekassa juhtkond kindlustas end solidaarselt varalise vastutuse vastu, nagu näeb ette Eesti Haigekassa seadus.

Haigekassa juhtkond kindlustas end solidaarselt varalisevastutuse vastu- nagu näeb ette Eesti Haigekassa seadus. Haigekassanõukogu otsustas 17. veebruari istungil heaks kiita haigekassanõukogu ja juhatuse liikmete vastutuskindlustuse andja Qanta EuropeLtd (Iirimaa) kindlustuslepingu tingimused.

Haigekassa jurist Endla Tempel selgitas- et haigekassa nõukoguja juhatuse liikmed vastutavad seaduste ja haigekassa põhikirjanõuete rikkumise ja oma kohustuste täitmata jätmisega haigekassalesüüliselt tekitatud kahju eest solidaarselt. “Samuti vastutabjuhtkond solidaarselt haigekassaga haigekassa võlausaldajalesüüliselt kahju tekitamise eest- kui nimetatud kahju on tekkinudkohustuste täitmata jätmise või mittenõuetekohase täitmisega-”täpsustas Tempel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099