13. märts 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Olev Poolamets: igas päevas tuleb leida midagi positiivset

Androloog Olev Poolamets rõhutab, et meestearst peab teadma ja oskama ära tunda spetsiifilisi haigusi, kuid nägema ka meest kui tervikut, osa ühiskonnast, sest paljud probleemid saavad alguse meid ümbritsevast keskkonnast ja meie suhtumisest sellesse.

Androloog Olev Poolamets rõhutab- et meestearst peab teadma jaoskama ära tunda spetsiifilisi haigusi- kuid nägema ka meest kuitervikut- osa ühiskonnast- sest paljud probleemid saavad algusemeid ümbritsevast keskkonnast ja meie suhtumisest sellesse.

Aasta tagasi avas Tartu ülikooli kliinikumi androloogiakliinikoma filiaali Tallinnas- kus on vastuvõtud Eesti kahel androloogil-Olev Poolametsal ja Margus Punabil. Poolamets juhib lisaks EestiAkadeemilist Seksuoloogia Seltsi- mis sai hiljuti pealinnaltrendile ruumid Tatari tänava ühe puumaja teisel korrusel. Seal onalustatud erialase raamatukogu loomisega- et võimaldada tehakohapeal uurimistööd.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099