27. märts 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ameerika suunas oma tähelepanu anafülaksiale ja toiduallergiale

Ameerikas kuulutati 5. märts Valge Maja poolt riiklikuks anafülaksiapäevaks, samal ajal toimunud AAAAI (American Academy of Allergy, Asthma and Immunology) aastakonverentsil Miamis räägiti samuti palju anafülaksia ja toiduallergia teemadel.

Ameerikas kuulutati 5. märts Valge Maja poolt riiklikuksanafülaksiapäevaks- teatab HealthDay News. Samal ajal toimunudAAAAI (American Academy of Allergy- Asthma and Immunology)aastakonverentsil Miamis räägiti samuti palju anafülaksia jatoiduallergia teemadel.

AAAAI president aastatel 2005-2006- dr F. Estelle R. Simonsütles pressikonverentsil- et toiduallergia saab sellegaväljateenitud tähelepanu osaliseks. Hinnanguliselt 11 miljonitameeriklast kannatab toiduallergia käes- igal aastal sureb sellestpõhjustatud reaktsiooni tõttu 150-200 inimest ning 30 000 satubhaigla esmaabiosakonda.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099